IZA Cura Rotterdampakket

De gemeente Rotterdam vindt een goede gezondheid belangrijk. Daar hoort een goede zorgverzekering bij. De gemeente en IZA Cura hebben daarom samen het IZA Cura Rotterdampakket ontwikkeld, speciaal voor inwoners met een inkomen tot 130% van het wettelijk minimumloon.

De voordelen van het IZA Cura Rotterdampakket

  • Lage premie, want de gemeente Rotterdam betaalt mee.
  • U hebt € 50 verplicht eigen risico, in plaats van € 385. Lees meer over het eigen risico.
  • U krijgt veel vergoed. Bijvoorbeeld brillen, fysiotherapie en tandarts.
  • Gaat u naar een zorgaanbieder waarmee wij afspraken hebben? Dan gaan nota's voor zorg uit de basisverzekering direct naar ons. U hoeft die rekeningen dus niet voor te schieten!
  • Bent u al ergens anders verzekerd? Wij regelen uw opzegging!

Kom ik in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het IZA Cura Rotterdampakket? Vul enkele eenvoudige vragen in en u weet het direct. Om te kunnen deelnemen gelden voor u speciale inkomensgrenzen voor de gemeentelijke bijdrage.

Vergoedingen

Met het IZA Cura Rotterdampakket profiteert u van een uitgebreid verzekeringspakket met ruime vergoedingen. Het IZA Cura Rotterdampakket is een totaalpakket, dat bestaat uit een basisverzekering en een aanvullend pakket. U kunt dit pakket alleen in zijn geheel afsluiten. Kijk in het vergoedingenoverzicht 2016 van uw gemeente welke zorg wordt vergoed.

Premie

Het IZA Cura Rotterdampakket is speciaal voor inwoners van Rotterdam met een inkomen tot 130% van het wettelijk minimumloon. Is uw inkomen niet hoger dan 110% van het bijstandsniveau? De gemeente Rotterdam betaalt dan een deel van uw premie. Bekijk uw premie.

Zorgtoeslag

Mensen met een lager inkomen hebben recht op zorgtoeslag. Dit betekent dat u een deel van uw verzekeringspremie terug kunt krijgen via de belastingdienst. Wilt u weten of ook u recht hebt op zorgtoeslag? Neem dan contact op met de belastingdienst.

Naar welke zorgaanbieders?

U kunt terecht bij alle zorgaanbieders in Nederland. Maar gaat u naar een zorgaanbieder waarmee wij geen contract hebben? Dan krijgt u maar 80% vergoed (op basis van het in Nederland geldende gemiddelde tarief voor deze zorg). Bij zorgaanbieders mét contract met IZA Cura krijgt u 100% vergoed.

U vindt in Vergelijk en Kies of we met uw zorgaanbieder een contract hebben.

Aanmelden bij IZA Cura?

Vul direct het aanmeldformulier in. Of lees eerst meer over aanmelden.

Voorwaarden en formulieren

Vergoedingenoverzicht IZA Cura Rotterdampakket 2016
Polisvoorwaarden IZA Cura Natura Polis 2016
Polisvoorwaarden IZA Cura Aanvullende verzekering 2016

Overige formulieren

Hebt u vragen?

  • Bel gratis: 0800 - 401 01 05
  • Kom langs bij de IZA Cura informatiebalie Stadhuis Stadswinkel (ingang Doelwater).
    Adres: Coolsingel 40. De balie is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op donderdag zijn wij gesloten.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van IZA Cura? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Klantenservice

0800 - 401 01 05 (gratis)

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

E-mail

rotterdam.zorgschade@turien.nl​​​​